Velkommen til ABF Klokkebo.

Hermed har vi fornøjelsen, at kunne præsentere andelsboligforeningen Klokkebo.

Andelsboligerne er centralt beliggende ved Engkildevej i Visse by med kig til Gug alper og tæt på naturen, bla. Poulstrup Sø, Kongshøj skov og alligevel med kort afstand til Aalborg Centrum ca. 12 minutters kørsel i bil. Aalborgs nye super sygehus kan nås i bil på kun 8 minutter.

Der er gode indkøbsmuligheder bla. ca. 10 minutters kørsel til Aalborg City syd indkøbs mekka og Visse by har også egen Spar Købmand, fine busforbindelser med ruterne 15 og 23 hver ½ time, 2 børnehaver hvoraf den ene også har vuggestue. Der er idrætsplads, stisystem, cykelsti til Gug skole og til Nøvling skole samt skolebusser. Og cykelsti til Aalborg centrum. Der er i Visse by samlingshus for både unge og seniorer.

Andelsboligforeningen Klokkebo består af 40 dobbelthuse, alle med carport og skur. Boligerne er på 95m2 i grundplan og etape 1 og etape 2 er forberedt til udvidelse på 1.sal hvorved man kan opnå et bolig areal på 160m2 i alt og mange af husene har 4 værelser ideelt til børnefamilien. Etape 3 kan ikke udvides ud over de 95m2.

Plantegning af området, tegninger af bolig indretning A-B-C, samt billeder fra Klokkebo kan findes her på hjemmesiden.

Der er i Klokkebo dejlige grønne områder med legeplads til børnene og boldspil område med fodboldmål, basketball og petanquebane.

Klokkebo har egen hjertestarter og flere andelshavere deltager årligt i hjerte-lunge redningskursus.

Beboerne er en god blanding mellem børnefamilier, yngre, midaldrende og seniorer.

Yderligere information via vores kontakt formular her på hjemmesiden.